Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


tidur sambil
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
tidur sambil



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 28-Jul-2006 03:36
Latest pics of Syahmi...
taken yesterday..syahmi now is the clown in the family...comot dah dia ni....muka berbintat2 kena gigit nyamuk.... dah 4 ari dah tapi still tak ilang ilang lagi bintat2 tu... syahmi's new hobby now is put everything he found in his little mouth and play with remote control...dia ingat remote control tu menan kot...aiyak ini budak very teruk laaaa...







Re:
hana: tu ler bebudak ni memang suka main remote kan...ntah apa yg bestnya tak tau leee...

hanis : gebu ke syahmi? ala aji pun gebu jugakkk.... syahmi na comot dah dia....asyik main air liur aje...

elin: nyamuk berkenan kat idung dia agaknya...dah sapu ubat tapi tak baik gak lagi...

mommy balqis : nyamuk betina agaknya kot minat kat idung syahmi ni...

Re to all mummies:
Very sorry ila tak dapat reply semua msg one by one lah...dah 2 minggu tak bukak fp so banyak le ila kena catch up ni... anyway thank for visiting my fp... will update more soon on syahmi's development...

syahmi masa kena gigit nyamuk memang kesian nengok tapi nak wat cemana kan...janji bukan nyamuk aedes...nyamuk pun nak idup...hehhehe tapi kalau boleh nyamuk gigit le kat kaki syahmi, jgn gigit kat muka syahmi especially tand idung tu...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016