Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 13-Aug-2006 04:24
My precious syahmi... 5 months old
Syahmi dah lima bulan sekarang ni... mummy tak dapat nak masuk kan entry syahmi 5 months old on the 06.08.06 sebab maa tu kami kat kampung daddy, so takde internet access kat umah nenek... mummy and daddy nak pergi cambodia on 07.08.06 ...

masa ni rasa tak nak lepas kan syahmi...sebab rasa tak sampai hati sesangat nak tinggal kan syahmi but to bring syahmi there definitely not a wise decision so syahmi pun kena tinggal kat kampung....syahdu betul rasa nya tinggal kan syahmi...

bila dah balik ke Malaysia, me n hubby terus rush balik pahang utk jumpa syahmi...rindu betul rasa nya... kesian syahmi, nenek bgtau yg every nite syahmi bgn tiga kali walhal sebelum ni syahmi tak bgn dah waktu mlm...lepas mummy n daddy balik, syahmi back to his routine, tidur lebih nyenyak dan tak meragam...sorry ye sayang, mummy n daddy promise , we wont go holiday without u again...insyallah kalau ada rezeki kita jln sama-sama, ataupu kita tak yah jln... mummy tak sanggup dah nak tinggal kan syahmi....



Re:
Mama Syasya , heheh syahmi nampak cam dah besar kan...dah panjang dah akal...sellau buat muka sedih bila mummy n daddy nak gi kerja...

anne, aaah tu ler memang berat ati bila nak tinggalkan anak ni tapi terpaksa juga lah kan...minggu depan ila kena gi team building, sedihnya nak tinggalkan syahmi lagi...waaaa tapi nak buat cemana kan, dah kerja...

zizie, hehhehe fp menyepi sekejap... :-> heheh syahmi tu kalau senyum sekarang ni meleret leret...heheh baju tu sebenarnay bukan black tapi warna ala2 hijau lumut gitu, tapi emmang pun susah nak cari baju baby warna gelap, daddy syahmi le berkenan sgt baju ni, dia kata nampak ganas sikit...heheh...baju tu beli kat mana ek...ehmm alamak lupa le..nanti ila tanya hubby..kalau tak silap ampang point takpun ikano..

munirah , aah paed syahmi pun kata nampak syahmi dah besar tapi tak overweight lagi...berat dia skrg ni 6.5kg..

yeen , masa memula lahir sampai le umur syahmi 3 bulan lebih dia langsung tak senyum..masa tu ila risau sgt takut syahmi tak reti senyum tapi alhamdulillah sekarang ni dia dah kuat senyum n gelak dah...heheh kalau senyum tu tersengih2 sampai meleleh air liur.. LOL

anna, rindu ke tak nmpk syahmi in action?? :-D

mama asha, ibu balqis n hanis, tq tq...doa kan lah syahmi membesar sebagai anak yg sihat dan soleh dan bijak dan baik dan murah rezeki...aminnnn

© Pidgin Technologies Ltd. 2016