Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 6-Sep-2006 09:29
My precious Rizq Syahmi is 6 months old!!!
Syahmi is 6 months old today...



syahmi tersenyum riang....









Syahmi and tok pa in Johor...

sayang mummy ni dah 6 bulan umurnya... makin keletah n makin manja... :-D
sekarang syahmi suka
:-> mummy n daddy dukung
:-> main dengan radio barney
:-> makan biskut farley
:-> mandi
:-> merayap...heheh sebab dia belum boleh merangkak tapi dah maju ke depan and dah merata rata tempat dia pergi
:-> naik kereta...
:-> ambik gambar
:-> main dengan handphone n remote control

syahmi tak suka
:-( makan bubur nasi...

Re:
Hanis, Cat, mommy DL,NJ&DI, ,Mummy Umairah&Arif Darwisy, mama alya, mommy Nadiah , Ibu balqis , azie, Mommy Balqis tq.. :->

mama haziq, ala haziq pun apa kurangnya, comel jugak kan... tu ler sekarang ni walaupun belum merangkak memang dah merayap masuk bawah dinin table, nanti kalau dah pandai merangkak lagi pening le mummy...

ibu syahmi, tq tq...aah le dahi dia tu kena gigit nyamuk la....takdak tempat lain nyamuk nak gigit...siann syahmi... ;-)

mama syasya, meh le ajak syasya dtg rumah main dgn syahmi, sian syahmi selalu main sorang2.... nanti kita gi swim sesama ye syasya, ehm make sure syasya pakai swim suit yg sexy tau...hehehe 8-)

Mommy Ryan, hehehhe encem ke syahmi ni 8-) alah Dato' A tu pun apa kurang nya...

Zizie, Fenriz pun tak suka bubur nasi ye??heheheh so nanti kalau syahmi jumpa fenriz, dua2 pun makan biskut je lah ek... LOL tapi betul tu zizie, as long as bebudak ni sihat kira alhamdulillah lah kan..

Anne, tq....hehhe syahmi memang suka bergambar...

Munirah, hehehh ila lama tak update fp ni sbb tak berkesampatan..sbb nya bila daddy syahmi yg amek gambar, so ila tunggu daddy lah yg upload kan gambar....bila dia ada masa dia upload bebanyak terus...hehehe.... daddy syahmi kata dia belum pro lagi...he is still learning...
bila agaknya ek nak jln umah munirah ni?

mama asha, oooo aunt nak gomol syahmi ye...takpe nanti mummy syahmi gomol asha.... nanti lain kali dtg kl bgtau tau... :-> :-D teringin gak nak nengok syahmi dating ngan asha...jgn jeles ek syahmi r... $-)

mama aisy, aisy pun comel jugak...montel gitu...embam embam...

atie, bebila dtg kl contact la ye...bila atie nak ada fp ni?? teringin gak nak nengok gambar nana..

nn, memang gambar syahmi banyak sbb daddy suka amik gambar syahmi...sebenarnya syahmi ni subject for daddy's training ground...

filla, kasih nak booking syahmi ke??? boleh je syahmi tak kisah.... :-D :->

mummy norhaziq syahmi , kita kat sini dah tak boleh online sbb dah kena blocked...sedih kan...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016