Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 10-Sep-2006 06:34
A morning in Ptrajaya...
kengkononnya mummy n daddy nak gi jogging kat putrajaya...hehheh tapi takde pun jogging setakat jenjalan amek angin aje lah, dapat le daddy snap few pics...



masa ni syahmi baru je bangun tido so memang tarak mood la...



ni mood dah okay la....



nak balik dah... babai....

Re:
memang seronok dapat jenjalan di pagi hari cenggini...tapi kengkadang tu bila datangnya penyakit M tu...hehehe lagi best melepak atas katil...tapi yg tak best nya lepas jogging ni selalunya kitaorg gi mkn....heheeh sampai bila lah tak kurus maknanyakan

© Pidgin Technologies Ltd. 2016