Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 16-Sep-2006 04:46
Pakej percutian 3 hari 2 malam...
Ceritanya begini...ila memang asyik batuk and selsema aje..lama betul dah tapi tak baik2...so hubby kata gi klinik lah sbb batuk teruk sgt..so gi lah Klinik fazliana kat Equine, smpi klinik dr kata suh gi spital sbb dia kata dah lama sgt batuk so bahaya...kitaorg okay lah sbb dia kata suh gi check ngan specialist..kitaorg pun gi lah check kat APSH...sampai je kat sana dr ckp 'u ni kena masuk wad'...ila tercengang le tanya, la i ni tak sakit buat apa nak masuk wad, dr ckp kena jugak sbb batuk dah lebih sebulan...



so ila kira bercuti le ni 3 hari 2 mlm kat APSH...cam honeymoon je rasa sbb hubby tido sekali, syahmi plak duduk umah mak...waaaaaa rindu betul kat syahmi... alhamdulillah am getting better now and dr gave another 5 days mc, means i'll be away from office for another a week...tu yg syok tu, rasa lagi sihat...


© Pidgin Technologies Ltd. 2016