Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 25-Sep-2006 06:01
Sofea's Birthday Bash
Sofea's birthday party was held in Putrajaya, by the pool side...syok la birthday party sofea... walaupun syahmi meragam sket tapi half way party (lepas dia swiming) dia dah okay dah...mummy pun seronok juga sbb dapat spend time dgn kengkawan yang selalu nya jumpa kat blog je...

To Azie, thanks for inviting us to the lovely party...
Happy Birthday to the beautiful girl... kish kish..



For more sofea's birthday pics please visit http://agakkacak.fotopages.com

Re:
KNizam, aaah memang seronok sesangat...

mama syasya, kita baru belaja guna photoshop...cantik ke?? tq tq..meh le dtg umah kita bwk syasya swim ngan syahmi...pastu kita berdua pun boleh main2 air...

hana, itulah syahmi ni tak sabar sgt nak main air...

mama aleeya, aaa ini le butterfly nya... heheheh

agakmacho, aku tak sempat le nak upload lagi gambar yg ko snap tu...umah aku takde internet...nanti bila kau sempat mengular kat opis aku upload kan ek..

lenny, awatnya tak dtg? kalau tak boleh alya bermandi manda ngan syahmi...

azie, no problem..anyway thanks for inviting us...

munirah, bukan tanak letak gambar isk, tpt kat situ tak muat.. so ila letak gambar babies yg terjun masuk air aje...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016