Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


antara tetamu...
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
antara tetamu



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 5-Nov-2006 22:28
makan makan session...
sebenarnya kami sekeluarga tak terfikir pun nak buat open house tapi bila ada kawannak dtg umah 3-4 orang, so ila ckp le eh alang alang baik kita ajak kengkawan lain dtg...so jadi la mkn2 session...takleh panggil open house pun sebab tak ramai pun yg dijemput...makanan pun simple simple je...

yang seronok masa tu ialah dapat jumpa ramai kengkawan...tapi yang tak seronok nya syahmi demam sebab nak tumbuh gigi...hehehe berdukung n nangis je syahmi....alahai 'ketua kelas' nursery ni demam le plak....


© Pidgin Technologies Ltd. 2016