Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 15-Jan-2007 22:41
hi guys.....
hehhe lamanya tak update...geggeggege....sebbenarnya ila lama tak update sbb byk sgt le hal nya....busy pasal kerja tu memang satu ler, tapi yg 1 hal lagi sbb syahmi tak sihat for quite some time hari tu..hospitalized for 10 days sbb cirit birit...dia keracunan, sebenarnya bukan keracunan makanan tapi tertelan air swimming pool masa swimming... nasib baik syahmi ni jenis yg ceria jugak walaupun sakit...kesian betul tengok dia walaupun lemah sebab dehydrate tapi still nak main2 lagi... alhamdulillah dia dah sihat sepenuhnya, at first risau sgt2 sbb rasanya kalau kena cirit birit 2-3 ari je kan dah ok tp syahmi ni lama lah pulak, dr ckp ini disebabkan badan dia sendiri lambat recover.....few pics masa kat spital....

minta maaf ye kalau ila dah lama tak melawat fp2 lain, insyallah akan diusahakan secepat mungkin... i miss u guys...


© Pidgin Technologies Ltd. 2016