Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 4-May-2007 23:19
Cuti cuti Malaysia Part 1
Huhuhuhuu rasanya dah berhabuk dah fp ni...bukannya apa, amatle takde masa nak mengupdate, tambahan plak pc kat umah ari tu kong sekejap, tu yg fp ni cam hampir jadi tukun...

nak visit fp org lain pun tak sempat, maaf ye kengkawan.... bukannya dah lupa tapi tak sempat...takpe, lepas ni ila slow slow catch up semua kengkawan punya story ye....

btw, cuti cuti malaysia part 1 ni adalah gambar gambar masa kami ke cameron hari tu... maklumle kan cuti pjg so kami sekeluarga ambik kesempatan ke cameron, kuala kangsar dan jugak balik kampung daddy syahmi di Lipis...











© Pidgin Technologies Ltd. 2016