Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 4-May-2007 23:44
Cuti cuti Malaysia Part 2
MCKK OLD BOY WEEKEND...ataupun dgn bahasa melayu nya ialah 'majlis hujung minggu murid murid tua kolej melayu kuala kangsar'...hahahh ini bukan ila yg translate ni, pengetua diorg yang translate ms bg ucapan...ila rasa best sket bunyi nya kalau bahasa melayu...hehehheh

It was my first time join hubby for his annual event...wasnt bad at all... terasa kagum gak le speret koleq depa ni yg amat le kuat ..dah jadi tradisi MCKK, every year mesti ada old boy weekend..masa tu macam macam le yg ada..contohnya ada pelbagai games antara old boy ngan present boy, ada dinner beramai2, ada concert yg old boy and present boy perform, yg penting masa ni la nak jumpa and borak2...masa ni gak le bini bini para old boy akan berkenalan, and for us ni activity utama ialah bersembang...hhehehe


ini batch daddy syahmi...walaupun tak semua nya hadir tapi kira okay le tu, sebab ramai gak ni...












gambar syahmi bersantai kat tgh padang...kat belakang tu org tgh main rugby



Syahmi and his pak anjang... gi melawat hostel pak anjang...ada rezeki boleh le syahmi plak masuk sekolah ni cam daddy and pak anjang...insyallah...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016