Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 10-Jul-2007 06:36
mix entry
wah dah bersawang le fp mummy syahmi ni...hehehhe sowi ye...mummy ni amat le busy dan jugak buat buat busy..tu yg lama tak mengupdate gambor...kat sini mummy nak update gambar2 syahmi n syasya...sebenarnya diorg ni berdating ditemani ahli keluarga tapi yg lain tak masuk gambar... actually ni dah lapuk sebenarnya, dah 2 minggu lepas dah ni...anyway enjoice the gambars!!!



syahmi n syasya had a great time together main main n sepah sepah....



last weekend kami pi wedding kat muadzan shah..ni ler gambar mummy n syahmi masa tu...



lepas habis wedding kami balik umah tok pa syahmi kat labis johor...seronok le syahmi, sbb kat sini semua org manja kan dia...dlm gambar ni syahmi tengah main chocolate yg tok ma letak dlm mangkuk kristal...semua org nengok aje, ank makcik2 syahmi pun tumpang join syahmi...ishh sungguh tak senonoh leee :P



taraaa...gambar daddy n syahmi, sian daddy dah lama tak letak gambar dia...hehehhe


SEKIAN UNTUK HARI INI, LAIN KALI SAYA UPDATE LAGI!!!

© Pidgin Technologies Ltd. 2016