Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Thursday, 26-Jul-2007 14:42
bandung part 1
Hi all, we've just came back from Bandung...best amat..rasa cam nak pegi tiap2 tahun le...yg best cuma shopping...sorry ye gambar dapat upload sikit je, ni pun dari kamera mummy sbb daddy syahmi tak bwk kamera...sbb dia sungguh bersemanagt utk sopping sampai merasakan yg kamera itu satu bebanan, jadinya beliau cuma membawa videocam sahaja...jadi utk gambar2 yg lebih lawa, kenala kami menunggu dari kamera EJ and CS, so tunggu diorg bg gambar baru le kami boleh upload...



ni masa baru sampai...heheh excited giler sbb nak shopping..syahmi dah tertidur masa ni..half way dlm flight baru dia tidur..sebelum tu dia mengamuk panas...



syahmi pun sama sibuk nak pilih baju...hehehhe


hasil shopping ari pertama...hari2 seterusnya tak sempat amik gambar sbb blk mlm terus tidur....penat shopping dari kedai belum bukak sampai kedai tutup...


syahmi kepenatan lepas shopping...


berita terkini mengenai maid kami, alhamdulillah maid kami yg giler tu dah di pulangkan pada agency, buat masa ni syahmi terpaksa tinggal rumah mak tok nya, sementara dapat maid yang beru...huhuhuh shian syahmi...takpe la sayang, sekejap aje...janji mummy n daddy tau yg syahmi selamat...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016