Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 7-Aug-2007 15:27
Bandung again
Ni sambungan dari cerita kami gi bandung hari tu....


ni gambar kami sekeluarga kat depan Rumah Mode, antara Factory Outlet yang besar kat bandung ni...


lepas shopping mesti ada acara makan...hahahha tu sbb walaupun penat berjalan tetap le tak kurus kerana makanan di bandung memang le sedap2 and murah murah plak...ni gambar kami kat Restoran Sari sunda...makanan kat sini memang best, tempat pun bersih n cantik..tu yang sampai 2 kali kami makan kat restoran ni... lagipun sebab restoran ni betul2 dekat dgn Rumah Mode....


ni hari kedua perjalanan kami...bersemangat waja nak shopping..pagi2 dah bangun...so kami keluar hotel dlm kul 8 lebih...rupa2 nya kat bandung ni takd ekedai makan yg bukak kul 8 so kami pun tunggu dekat depan kedai ni n bgtau dia kami nak mkn jugak...hahhaha sebab lepas tu nak jln, then kami pun mkn le nasi padang kat situ walaupun lauknya masa tu tak siap dimasak semua nya..ialah org kat sini kan suka makan lauk yg byk byk gitu...


hari kedua gak, makan tengahri..ntah kedai apa namanya dah lupa dah..kedai ni pun best gak...lauk paru goreng dia memang best giler....cam keropok rasa.. yummmyyy


Ni tak ingat le outlet yang mana satu, syahmi pun enjoy gak..hehhe


Ni dekat Pasar Baru...syahmi n daddy dah kepenatan tunggu mummy syahmi shopping telekung and kain ela...


All in all, percutian kami ke Bandung memang amat menyeronokkan..hehe tak sabar nak pergi lagi le...hehe tapi tak tau le bila...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016