Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Monday, 27-Aug-2007 03:39
Rizq Syahmi - Mix Entries
Dah lama giler tak update fp ni, bukan sebab tak nak update tapi fp ni asyik mengong aje... so this time mummy terus update gambar syahmi yg dah diambil berminggu minggu lepas...


Ni gambar kat kampung daddy kat pahang... seronok betul syahmi balik kampung sebab ada sepupu sepupu dia juga yg balik kg...mummy and daddy mesti lagi seronok sbb puas makan buah...maklum la musim buah kat kg...yummyy...



Armand Ezra's birthday party on 11th August 2007...thanks rose and family for inviting us...sayangnya kami tak dpt lama lama kat situ sbb ada birthday party Alana Ashikin ...tak dapat amik gambar kat birthday Alana sbb kami sampai pun dah lambat..birthday girl pun tido, kengkawan Koleq daddy pun dah balik masa tu....






ni minggu lepas, mummy and daddy bawak syahmi bersukaria dia Great Eastern Mall. Seronok betul Syahmi main dgn colorful balls tu...




NI gambar latest, yesterday we went to Pasar Shah Alam untuk breakfast makan roti boom yang sedap...Syahmi macam biasa la, setiap kali nampak belon mesti nak punya..tapi bila dah penat mummy le yg tukang bwk belon tu...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016