Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Preraya 2007 photo shoot for Rizq family
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Preraya 2007 photo
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 10-Oct-2007 00:33
Syawal 2007


Salam Syawal untuk semua umat beragama islam yang akan menyambut hari raya... alhamdulillah Allah SWT give me another chance to celebrate a beautiful moment with family and friends, (Insyallah-sebab ada beberapa hari lagi sebelum raya)... This year raya must be like last year jugak...tahun kedua beraya as amom to my adorable Syahmi... seronok sangat sebab bila dah ada anak ni, raya pun semua nya tertumpu kepada anak...persiapan untuk anak yang me and hubby utamakan...tapi semua nya sederhana... baju2 untuk syahmi mummy and daddy tak beli kan apa2 sbb kami dah beli stock baju dia dari bandung ari tu masa holiday kat sana few months back... bought him a pair of shoes from BBG and a pair of sandal from C.

Sepatutnya raya kali ni we both nak break another good news to our family member yang tak tau lagi...bout my third pregnancy tapi dah tak ada rezeki kami jadi tak ada la sesi breaking news tu... Me and hubby redha dengan kehendak Nya... Alhamdulillah this time around kami menerima berita ini dengan lebih tenang dan tabah. Bukan lah ujian ini tidak cukup hebat untuk kami, tapi mengenangkan kehilangan kami yang pertama (our stillbirth baby), kami merasakan ini lagi satu ujian yang hanya utk kami ingat untuk lebih menghargai anak yang Allah dah kurniakan pada kami... From three pregnancy, one of it meninggal masa lahir, one of it not grow in the womb and Allah tinggalkan seorang shj pada kami untuk kami merasa bahagia bergelar ibu bapa... sekurang2 nya ada jugak kan...

Nak kata serik untuk get pregnant lagi taki jugak... cuma rasa takut tu ada.. takut sbb sebarang kemungkinan yang tak menyeronok kan sangat... walau apa pun, insyallah we will try to get another one untuk berikan syahmi playmate...

Dear family and friends yg care bout me, thanks so much guys... i love u all...

SELAMAT HARI RAYA dari kami sekeluarga... Maaf zahir batin sekiranya terdapat sebarang kesalahan yang disedari ataupun tak disedari....


© Pidgin Technologies Ltd. 2016