Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Wednesday, 21-Nov-2007 03:18
Cuti Cuti Malaysia - Langkawi
We went to Langkawi last month...lambat sket upload gambar gambar sebab ada masalah teknikal..hehhe hubby punya kamera rosak so kami cuma dpt amik video je, so terpaksa la tunggu hubby capture kan gambar dari video...tapi lagi satu masalah, tertinggal charger videocam plak, tu yg gambar pun sikit je yg ada....huhhuhu takpe lah janji ada kan....


Masa ni baru je sampai langkawi..alhamdulillah... syahmi tido dengan nyenyak...senang sket... heheh


hehhehe mummy buat mua cam tu, syahmi pun ikut gak...i like this one most....masa ni kami pegi island hoping...


Us, satu family...ni kat dlm cable car


syahmi riang gembira mandi kat pantai...

[img]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016