Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]



Mail this Foto to a friend



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Friday, 7-Dec-2007 02:26

It was somewhere around here when we had the marvellous photo shoot with our beloved friends...


kita org sekeluarga...gambar ni sutan tolong amik kan...


happily ever after...cun ler mai pakai warna oren..i like it la...


ni daddy syahmi punya favorite photo...walaupun takde gambar anak ku ditew...auwww tetiba adik ipar ku si pak anjang itu telah menjadi baby sitter yang disukai ramai...syok plak rasa bile gathering bawak pak anjang syahmi ni...hehehhe


auwwww peserta explorace paling gempaks hari tu... cute kan...aku suka gambar i...wei filla mesti ko kembang kuncup nengok gambar laki ko n anak ko ni kan...hhehheh...aku saje letak gambo radie ngan acih je besar besar...gambo ko tak yah le..sbbb byk sgt dah ko entrframe sana sini...muahahha



mummy mummy vogue...


Pose ni memang khas utk zizie....hehehhe (Zizie suh tulis ni....kitaorg sayang kat zizie, tu sbb kitaorg pose maut cam ni)


DEAR ALL,

sebenarnya photoshoot ni di ilhamkan oleh moon dengan kerjasama my beloved hubby (Poek) and mai's hubby (zaimi).....pada mulanya memang ada 10 families yg join tapi last minute ada lah yang tak dpt join...maaf ye kepada mana2 kengkawan yang tak dpt join...insyallah nanti lain kali kita buat photo shoot lagi...Moon n mai , korang setuju tak aku cakap cam ni on behalf of suami2 kita yg terchenta....


I like this photo...


Tak dapat bergambar dengan tulip kat holland, dapat bergambar dengan bunga taik ayam kat putrajaya pun kira okay le kan..janji bunga... :-> :-D :-> :-D



Can i have them both to be my menantu?...they are so adorable...


My Cheeky Rizq Syahmi...
















Sekian sahaja photo shoot kami kali ini...sampai berjumpa lagi...muah muah semua....kiss kiss dari syahmi untuk semua...

© Pidgin Technologies Ltd. 2016